Кадър: Недялко Недялков и Любен ДиловМедийният стожер на ГЕРБ Недялко Недялков

...
Кадър: Недялко Недялков и Любен ДиловМедийният стожер на ГЕРБ Недялко Недялков
Коментари Харесай

Недялко Недялков от Пик: Любен Дилов е позор. Да напусне листата на ГЕРБ

Кадър: Недялко Недялков и Любен Дилов

Медийният стожер на ГЕРБ Недялко Недялков от " Пик " изиска неотложно Любен Дилов Син да се отдръпна от листата на партията.

Ето какво написа Недялков: 

" ПРИЗОВАВАМ ЛЮБЕН ДИЛОВ ВЕДНАГА ДА съдебна експертиза ОТКАЖЕ ОТ ПЪРВОТО МЯСТО В ЛИСТАТА НА ГЕРБ-БУРГАС

Ето това към този момент е срам. Това е капката, която прелива чашата.

Любен Дилов, лидер на листата на ГЕРБ в Бургас, взе участие в подписка за оставката на Емил Кошлуков от Българска национална телевизия. Подписката идва след клеветите на Минеков от „ Отровното трио “, който се закани до няколко дни да вземе главата на Кошлуков.

Забележете, другари, по какъв начин се е подписал депутатът от ГЕРБ – „ Любен Дилов, водолаз “!!!

Водолаз…Абсолютен „ водолаз “ си, Дилов!

Като водолаза от оня остарял и тъп анекдот: Лежал си на плажа Мариус Куркински, а от морето излиза мъж с шнорхел. И се показва „ Приятно ми е, аз съм леководолаз “, а Мариус отвръща: „ Приятно ми е, аз съм леко пе.ераст “.

Отдавна сигнализирам, до момента внимателно, за „ любендиловщината “, която ще претопи ГЕРБ.

През 2017 година резултатът на ГЕРБ в Бургас е 70 347 гласа. На 4 април 2021 с лидер Любен Дилов ГЕРБ реализира 44 124 гласа. Да не съм неприятен оракул, в този момент ще са още по-малко.

Махаме Георги Марков и Вежди, издигаме Дилов, евала.

Бургас бе цитаделата на ГЕРБ около суперкмета Митко Николов. Е, парашутисти, небургазлии като Дилов небрежно ще отхвърлен бургазлии от партията на Бойко Борисов.

Разбирам ги. И аз съм бургазлия, и аз не бих дал своя вот за този другояче доста ерудиран и образован човек с отлично възприятие за комизъм.

Който обаче въртеше кебапчетата с Бареков. Преди това - с Надка Михайлова. Преди това - с Каракачанов. А най-преди: със Славчо Трифонов. Двамцата бълваха безобразната чалга и се заканваха да ни " скъсат г*зовете ".

Ще кажете - персонална работа си е на Дилов дали ще подписва срещу Кошлуков, или не.

Лична, в случай че не представляваше ГЕРБ на изборите. Ако не влизаше в схемите на Минеков и останалите отровители. Ако не скачаше против Кошлуков, който дружно с Иван Гешев е съществена цел на Радевата хунта. Ако не се държеше като Троянски кон.

Призовавам Дилов, в случай че е мъж, да излезе и да изясни за какво желае оставката на Емил Кошлуков. Да изясни на кой фронт стои - тъй като сега се води война. Да изясни, или стремително да се откаже от първото място в листата на ГЕРБ в Бургас.

В противоположен случай аз ще премисля като жител и публицист поддръжката си за тази партия.

Няма да излезе, знам. В момента се гмурка на Червено море, до момента в който ние тук, идиотите, се гърбим и се чудим по какъв начин да озаптим сталинистите. Ще се върне след ден-два, с цел да се снима на бургаския мост до паметника на Петьо Пандира и да мъцне някой интелигентен откъс на Христо Фотев, вярвайки си, че е направил супер " cool " акция.

А след това го чакат четири благи годинки в Народно събрание с депутатска заплата, привилегии и имунитет "

.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР